Dobrodošli na Casina.hr. Korištenjem naše web stranice pristajete na sljedeće uvjete korištenja. Molimo vas da pažljivo pročitate sve uvjete prije korištenja stranice. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

2. Pravne informacije

Casina.hr je web stranica namijenjena informiranju korisnika o različitim aspektima online igara na sreću. Svi sadržaji na stranici su informativnog karaktera.

3. Prava intelektualnog vlasništva

Sav sadržaj na Casina.hr, uključujući tekstove, grafike, logotipe, ikone, slike, audio snimke i softver, vlasništvo je Casina.hr ili njegovih suradnika i zaštićen je zakonom o autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu.

4. Korištenje sadržaja

Sadržaj stranice Casina.hr smije se koristiti isključivo za osobne i nekomercijalne svrhe. Zabranjeno je modificiranje, kopiranje, distribuiranje, prikazivanje, objavljivanje ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koji sadržaj s ove stranice bez izričitog prethodnog pisanog odobrenja.

5. Odricanje od odgovornosti

Casina.hr nastoji pružiti točne i aktualne informacije, ali ne jamči za točnost, pouzdanost ili potpunost informacija koje se nalaze na stranici. Korištenjem stranice prihvaćate rizik da informacije mogu biti netočne ili zastarjele. Casina.hr nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao kao rezultat korištenja sadržaja s ove stranice.

6. Zaštita privatnosti

Casina.hr poštuje privatnost svojih korisnika. Svaka prikupljena informacija o korisnicima bit će korištena u skladu s našom politikom privatnosti, koja je dostupna na našoj web stranici.

7. Promjene uvjeta korištenja

Casina.hr zadržava pravo da u bilo kojem trenutku bez prethodne najave promijeni ove uvjete korištenja. Korištenjem stranice nakon takvih promjena pristajete na nove uvjete.

8. Kontakt informacije

Za sve upite ili dodatne informacije vezane za uvjete korištenja Casina.hr, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na: [email protected]