Euro Drive promocija u Favbetu: Uz Euro osvojite automobil!

13 lipnja, 2024
euro drive favbet

Europsko prvenstvo u nogometu jedan je od najgledanijih sportskih događaja unutar vremenskog perioda od četiri godine, a sada nam je ponovno pred vratima. Utakmicom između Njemačke i Škotske koja počinje u petak, 14. lipnja, službeno će početi to veliko natjecanje, a kladionice kao Favbet to su iskoristile za kreiranje promocije s izuzetno bogatim nagradama.

Ova promocija nosi ime Euro Drive, a ono je sasvim prigodno jer je glavna nagrada koju igrači mogu osvojiti automobil Mazda MX-5. Osim nje, tu je i nagradni novčani fond od 60 tisuća eura, a oni najuspješniji doći će do tih nagrada.

Kako sudjelovati?

Sudjelovati u ovoj promociji mogu svi korisnici Favbeta, a postoje samo četiri jednostavna koraka. Ti su koraci sljedeći:

  • Prijavite se za promociju – Ako već imate Favbet račun, prijavite se. Ako ne, registrirajte se putem ovog linka i kliknite gumb “SUDJELUJ” na stranici promocije.
  • Kladite se i igrajte casino igre – Uložite najmanje 10 eura na sportske oklade ili igrajte slotove s minimalnim iznosom od 0.20 eura.
  • Sakupljajte bodove – Svaki tjedan prikupljajte bodove i natječite se za tjedne nagrade. Bodovi će se prikupljati na osnovu vaših oklada i vrtnji, te će biti prikazani u tablici “Rezultati”.
  • Povećajte svoje bodove – Pogodite rezultate top utakmica i povećajte svoje bodove do pet puta.

Bitni detalji promocije

  • Trajanje promocije: od 12.06.2024. do 14.07.2024.
  • Iznosi oklada: Uložite najmanje 10 eura na sportske oklade s minimalnim tečajem od 1.70 (pojedinačne) ili 3.50 (višestruke s najmanje tri događaja) ili vrtite slotove s minimalnim iznosom od 0.20 eura.
  • Bodovanje: Svakih 10 eura uloženih na sport donosi 1 bod. Bodovi se prikupljaju tjedno i prikazuju u tablici rezultata koja se ažurira svakih 10 minuta.
  • Nagrade: Svaki tjedan dijele se nagrade za prvih 100 sudionika, uključujući dresove reprezentacije, lopte Euro 2024, bonus sredstva i besplatne vrtnje.
  • Glavna nagrada: Glavna nagrada je atraktivni automobil Mazda MX-5! Dobitnik će biti onaj igrač s najviše prikupljenih bodova od početka do kraja promocije.
mazda mx-5

Za više detalja o promociji, kao i o njezinim uvjetima i odredbama, posjetite stranicu promocije.

Ako još uvijek nemate svoj korisnički račun u Favbetu, brzo i jednostavno ga kreirajte putem ovog linka za registraciju, a zatim se uključite u utrku za fantastičnim nagradama, među kojima je Mazda MX-5!